Alles wat je wilt weten over dakkapellen

Dakkapellen Roosendaal

Dakkapellen geven je een zee van licht en ruimte. Maar voor je kunt genieten moeten er eerst wat knopen doorgehakt worden. En dit kan natuurlijk alleen wanneer je voldoende informatie verzameld hebt over de verschillende mogelijkheden. Op deze pagina vind je dan ook een hoop informatie over kunststof dakkapellen, houten dakkapellen, maar ook hoe wij een dakkapel plaatsen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Roosendaal voor een vrijblijvend advies.
“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij Ploeg gewoon een vanzelfsprekendheid is.” – Els van Sprundel
Keuze stress? Laat je door ons inspireren

Dakkapellen voorbeelden

Door voorbeelden te bekijken van dakkapellen doe je ideeën en inspiratie op over de verschillende mogelijkheden. Want hoe weet je nou of je een landelijke dakkapel, een dakkapel met een zadeldak, gewoon een zo groot mogelijke of bijvoorbeeld een moderne dakkapel met een deur moet kiezen?

Jouw nieuwe dakkapel binnen één dag geplaatst

Prefab Dakkapel

De keuze voor een prefab dakkapel heeft alleen maar voordelen. Uiteraard is het prettig dat deze binnen één dag geplaatst wordt. Maar nog belangrijker is dat jouw dakkapel in de fabriek al perfect afgewerkt wordt. Je hebt dus weinig overlast, geen afval en je kunt er zeker van zijn dat op de hoeken en naden geen lekkages ontstaan.
Kunststof Dakkapel

Zorgeloos genieten van een zee aan licht en ruimte

Een kunststof dakkapel heeft alle voordelen van een prefab dakkapel. Maar kies je voor een kunststof dakkapel is deze ook nog eens onderhoudsarm en perfect isolerend. In de zomer lekker koel en in de winter houdt het de warmte van de zolder goed vast. Een kunststof dakkapel is dus energiezuinig en dus zeker ook een verstandige keuze kijkende naar ons dan weer warme en koude Nederlandse weer.
Duurzaam ambachtelijk vakwerk

Houten Dakkapel

Ook een houten dakkapel wordt door ons prefab geleverd en in één dag geplaatst. Dit met het grote verschil dat je hier de vrijheid hebt om al dan niet te kiezen voor sierlijke afwerkingen als neuslijsten of prachtige boeidelen. Zaken die tezamen met de houten dakkapel de karakteristieke uitstraling van je woning gegarandeerd in ere houden.
Vraag een offerte aan, hier of in de showroom

Wat kost een Dakkapel

Prijsverschil bij zowel houten als kunststof dakkapellen zit hem o.a. in kwaliteit van het materiaal, de afwerking en het formaat. Belangrijk dus dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar nog liever nodigen we je uit om jouw nieuwe dakkapel te komen beleven tijdens een bezoek aan onze showroom.
error: Deze content is beveiligd