Kies de kozijn kleur die bij je past

Kleuren kunststof Kozijnen

De verschillende kleuren kunststof kozijnen zijn vandaag de dag legio. Standaard zijn alle kozijnen wit (RAL 9016), of créme (RAL 9001). Maar gelukkig valt er tegenwoordig veel meer te kiezen. In onze showroom vind je voorbeelden van kleuren en kleurcombinaties. Hierdoor kies je net zo makkelijk één kleur voor je nieuwe kunststof kozijn, als een prachtige unieke kleurcombinatie voor de vaste en bewegende delen.  

“Wat een hartelijke ontvangst. Gera nam echt de tijd voor ons. Erg fijn dat het allemaal zo ongedwongen verliep en dat we er thuis nog eens rustig over na konden denken, bij Ploeg is dat gewoon een vanzelfsprekendheid.” – Els van Sprundel

Kies vandaag en houd rekening met morgen

Welke kleur kunststof kozijnen buiten en binnen?

Het is verstandig toch goed na te denken over de uiteindelijke kleur keuze van kunststof kozijnen. Want de kleur is niet alleen bepalend voor de gehele periode dat je zelf in het huis woont, maar ook beïnvloedt het aanzicht in de buurt en je succes bij een eventuele verkoop.

kleuren_kunststof_kozijnen_voorgevel_blauw_wit_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_voorgevel_rolluiken_donker_kozijnen_wit_ploegkozijnen

Kleurcombinaties deur en kozijn

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw eigen ideeën over de kleurcombinatie van kunststof deur en kozijn. Maar wanneer je wel wat inspiratie kunt gebruiken vind je hieronder vast kleurencombinaties voor jouw deur en kozijn waar onze klanten vaak voor kiezen.

kleuren_kunststof_kozijnen_chterdeur_grijs_kozijn_wit_rolluik_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_voorgevel_deur_blauw_kozijn_wit_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_dubbel_deur_grijs_kozijn_wit_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_patroon_houtkleur_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_deur_groen_kozijn_wit_ploegkozijnen

Kleur voordeur

Kleur die je voor je voordeur kiest is erg bepalend voor de algehele sfeer die je woning uitstraalt. Ook hieronder weer wat voorbeelden ter inspiratie.

 

kleuren_kunststof_kozijnen_wit_kozijn_blauw_deur_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_voordeur_grijs_wit_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_voordeur_grijs_wit_strepen_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_deur_bruin_wit_achterdeur_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_deur_grijs_wit_ploegkozijnen

Kozijnen kleur

Vaak wordt er in Nederland gekozen om de kozijnen en de draaiende delen in een kleurcombinatie te schilderen. Bij kunststof kozijnen blijft deze mogelijkheid gelukkig gewoon bestaan. Maar ook wanneer één kleur je voorkeur heeft valt er zeker nog genoeg te kiezen.

kleuren_kunststof_kozijnen_alle_kleuren_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_raam_donker_blauw_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_ramen_wit_rolluiken_bruin_ploegkozijnen
kleuren_kunststof_kozijnen_deur_bel_ploegkozijnen

Kunststof kozijnen en manier van kleuren

Het kleuren van kunststof kozijnen gebeurt op 3 verschillende manier. Afhankelijk van de afwerking zijn er verschillende opties:

  • middels een coating
  • met behulp van een houtnerf folie
  • of als kleurpigment toevoeging aan de grondstof

 

kleuren_kunststof_kozijnen_donkerblauw_deur_rolluik_ploegkozijnen

Kleuren kunststof kozijnen en meer

Wanneer de beslissing is gevallen om je bestaande kozijnen te vervangen voor een kunststof variant kan het avontuur beginnen. Ga je voor houtlook, houtnerf en vlakke- of verdiepte kozijnen? In onze showroom staan we je graag bij met onze jarenlange kennis en ervaring zodat jij voldoende informatie krijgt om onderbouwd de juiste keuze te maken.   

Kunststof Kozijnen prijzen berekenen

Het prijsverschil bij kunststof kozijnen en deuren zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof, maar ook zeker in het hang en sluitwerk. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.