Mooie raambekleding voor jouw kunststof kozijnen

Rolgordijnen kunststof kozijnen

Raambekleding als plisse gordijnen, horizontale lamellen en rolgordijnen maken je kunststof kozijnen en interieur af. Want in tegenstelling tot wat veel klanten denken zijn er eigenlijk geen beperkingen in de mogelijkheden. Dus of je nu een rolgordijn zoekt dat verduisterd, semi transparant is, plisse gordijnen die keurig vouwen of mooie strakke horzontale lamellen, het kan allemaal. Laat je gewoon eens vrijblijvend inspireren in onze showroom.

”We hebben wat uurtjes op internet gezeten. Kennissen van ons raden aan bij PLOEG Roosendaal langs te gaan. Meteen bij binnenkomst zagen we wat we zochten. We zijn super blij met onze nieuwe jaloezieën in de badkamer en voor de kinderkamers hebben we gekozen voor een plisségordijn in frame.” 

Mevr. De Wilde, Ossendrecht

Raambekleding ophangen zonder gereedschap

Rolgordijnen zonder boren

In je kunststof kozijnen boor je natuurlijk liever geen gaten. Met onze systemen hoeft dat gelukkig ook niet meer. Jouw nieuwe rolgordijnen, horizontale lamellen of plisse gordijnen eenvoudig worden één met je kunststof kozijn. Hierdoor kun je de kozijnen ongestoord blijven draaien, kantelen en kiepen.

rolgordijn_kunststof_kozijnen_binnekant_ramen_zwart_wit_ploegkozijnen
rolgordijn_kunststof_kozijnen_binnekant_slaapkamer_roze_wit_ploegkozijnen

Rolgordijn bevestigen

Voor alle raamdecoraties op onze kunststof kozijnen werken we met een hoogwaardig magneetband systeem welke we bevestgen op de glaslatten. Dus ook bij jouw rolgordijnen. Hieronder zie je hoe we rolgordijnen bevestigen in kunststof kozijnen.

rolgordijn_kunststof_kozijnen_afsluiting_raam_wit_grijs_ploegkozijnen
rolgrodijn_kunststof_kozijnen_dicht_slaapkamer_zwart_wit_ploegkozijnen
rolgordijn_kunststof_kozijnen_deur-wit_raam_wit_ploegkozijnen

Rolgordijn ophangsysteem

De keuze voor het uiteindelijke magneetband systeem is voorledig  afhankelijk van het raam waar het rolgordijn, de horizontale lamelle of het plisse gordijn voor komt te hangen. Is het voor het bewegende deel van jouw kunststof kozijn gebruiken we dan ook een extra krachtige magneetstrip. 

rolgordijn_kunststof_kozijnen_ramen_wit_rolgordijn_zwart_ploegkozijnen
rolgrodijn_kunststof_kozijnen_raam_binnenkant_roze-rolgordijn_ploegkozijnen
rolgordijn_kunststof_kozijnen_rand-wit_ploegkozijnen

KeJe horren

KeJe horren zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van inzethor tot vaste plissé hordeur. De horren zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen die je kunt draaien en kiepen. Bij KeJe wordt er een frame op je kozijn bevestigd, zonder dat er een boor of schroevendraaier aan te pas komt. Een plakstrip met een sterke magneet houdt het frame en dus je rolgordijn stevig op zijn plaats.

rolgordijn_kunststof_kozijnen_hor_raam_wit_ploegkozijnen
rolgordijn_kunststof_kozijnen_deur_open_binnenkant_ploegkozijnen

Rolgordijn draaikiepraam

Dus ook qua raamdecoratie valt er veel te kiezen. Rolgordijnen, wel of niet verduisterend, de kleur en ga je voor horren of juist niet? Er valt een hoop te kiezen, daarom nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. We hebben veel van de plissé gordijnen, rolgordijnen, horizontale lamellen en horren op voorraad.   

Rolgrodijnen kunststof kozijnen prijzen

Het prijsverschil bij kunststof kozijnen en deuren zit hem o.a. in kwaliteit van het kunststof, maar ook zeker in het hang en sluitwerk. Hetzelfde geldt voor de raamdecoratie. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren voordat je tot aankoop overgaat. Want jouw persoonlijke keuzes zijn bepalend voor de benodigde investering. Wil je een prijsindicatie dan geven we die, maar liever nodigen we je uit voor een bezoek aan onze showroom.