Referenties van PLOEG Kozijnen Roosendaal

Op deze pagina vind je onze actuele projecten en Google reviews van klanten.

Google reviews

Sanne Bodegom
Sanne Bodegom
11:09 06 Jun 20
Mooie zaak
Foort Schipper
Foort Schipper
14:22 27 May 20
OK
Петър Христов
Петър Христов
17:01 15 Mar 20
Lars van Leeuwen
Lars van Leeuwen
22:02 06 Feb 20
Mooie grote showroom met merkbaar veel kennis en ervaring over de producten. Opmerkelijk: Geen opdringerige verkopers.
Mark Gelderblom
Mark Gelderblom
12:08 06 Jan 20
Patricia Langevelde
Patricia Langevelde
14:06 31 Dec 19
Zeker een aanrader, goede adviezen en denken mee in oplossingen
Marco en Gina Schouwenaar
Marco en Gina Schouwenaar
19:46 19 Dec 19
Absoluut een aanrader in de jungle van de kunststof kozijnenwereld. Wij waren, door gesprekken met en offertes van een aantal verschillende bedrijven, compleet de weg kwijt. Wij kregen het gevoel dat er veel beloofd wordt en je niet weet waar je aan toe bent of belangrijker nog wat je krijgt/koopt waarbij de prijzen ook gigantisch uiteen liepen.Gelukkig kwamen wij, met de diverse offertes en wir war aan informatie, terecht bij en in gesprek met Marc Knottnerus van Ploeg Kozijnen Roosendaal. Marc nam de tijd voor het adviesgesprek, liep aan de hand van een duidelijke checklist alles met ons door zodat je niets vergeet. Marc legt alles zeer helder uit en laat de keuzes in de ruime showroom zien. Ook bij plaatsing werkt Marc met een net, rustig en kwalitatief team van klussers waarbij ze absoluut de tijd nemen en niet ondoordacht te werk gaan of dom schade veroorzaken. Alles wordt iedere werkdag netjes opgeruimd en zo schoon mogelijk gehouden. Tevens wordt er niet moeilijk gedaan om kwalitatieve oplossingen te plaatsen zodra een kozijn eruit gehaald is (denk aan een nieuwe Rib of iets dergelijks) zodat het eindresultaat netjes is. Conclusie: als je GEEN beun de haas zoekt en bereid bent te betalen voor kwaliteit dan hoef je niet verder te zoeken en moet je Marc bellen of mailen!
C en M Brand
C en M Brand
17:01 05 Aug 19
Ruud Spierenburg
Ruud Spierenburg
15:07 26 May 20
Als je ooit gaat verbouwen en je zoekt (kunststof) kozijnen, rolluiken, overkapping oid dan moet je hier zijn.
Pieter Hendriks
Pieter Hendriks
15:57 07 Nov 19
Zeer goede ervaring mbt. het helpen te zoeken naar een veranda/overkapping, duidelijke offerte en goede informatie op de vragen.
Mark H
Mark H
09:34 12 Jun 18
Linda Fragonart
Linda Fragonart
13:54 31 Aug 19

Dakkapel in Rijsbergen

‘De mannen die de dakkappelen kwamen plaatsen, waren er keurig op tijd. Eerst kregen we uitleg over het verloop van de dag. Rond 11 uur kwam de hijskraan en waren de voorbereidende werkzaamheden klaar. Al het sloopafval werd netjes meegenomen.
Aan het eind van de dag waren beide dakkapellen netjes gemonteerd.
Dank jullie wel voor de fijne samenwerking!
Bij deze sturen we u een paar foto’s van het resultaat”.

Dakkapel Rijsbergen klein
Dakkapel Rijsbergen geplaatst

Kunststof kozijnen in Nispen

”Enkele jaren geleden hebben we ook al een aantal kozijnen laten vervangen door PLOEG Roosendaal. Dat ging heel goed. Alles was duidelijk. Dus deze keer hebben we niet getwijfeld en zijn direct naar PLOEG Roosendaal gegaan. Weer kwamen ze met een mooi aanbod.  Alles is weer netjes in order.”

Kunststof kozijn slaapkamer Nispen
kunststof kozijn kantoor Nispen

Overkapping familie uit Roosendaal

Familie uit Roosendaal

”We hebben best lang getwijfeld of en hoe we de overkapping zouden plaatsen. Nu hij er eenmaal staat, hoort hij gewoon bij de woning. Het is een heerlijke plek om ‘sochtends onze koffie te drinken. We zitten nu meer buiten, heb ik het idee. We hebben deze overkapping zelf geplaatst. We hebben ze nog wel even gebeld, over hoe iets precies moest en Marc kwam meteen langs”.

”We hadden het gewoon veel eerder moeten doen”.

Terrasoverkapping Roosendaal

Dakkapel in Rotterdam

“We hebben een dakhelling van 50 graden. Dat is vrij stijl. Onze buren hebben gekozen voor dakramen, omdat werdt gezegd dat het toch niks uitmaakt. Nou, echt wel. De dames van PLOEG Kozijnen Roosendaal wisten alles heel goed uit te leggen. De plaatsing ging super snel en de jongens waren aardig en werkten heel netjes, halverwege de middag was de klus geklaard. Ook mooi dat hij gelijk loopt met onze schuifpui. Bedankt dames.”

Referentie Rotterdam
Kunststof kozijn slaapkamer Nispen

Terrasoverkapping, familie uit Zundert

“‘Wij willen jullie bedanken voor het mooie resultaat van de overkapping die jullie bij ons hebben geplaatst. De service is uitstekend en jullie komen je afspraken heel goed na.”

“Wij wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.”

terrasoverkapping_vast_grijs_binnen_overkapping_ploegkozijnen
terrasoverkapping_vast_grijs_binnen_open_overkapping_ploegkozijnen